Onze terrasoverkappingen.

Bij Verandameesters verkopen en monteren we alleen de hoogste kwaliteit veranda's.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk binnen de branche kunnen opbouwen. Wij kopen onze producten veelal rechtstreeks bij de producent. Daarnaast worden onze producten altijd door ons persoonlijk gemonteerd. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt en bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product voor een verrassend lage prijs.  

 

Wat is het verschil tussen een overkapping en een veranda?

Er is eigenlijk geen verschil. Iedereen noemt het anders, maar bedoelt meestal hetzelfde. Wanneer wij spreken over een veranda kunt u ook 'overkapping' of 'terrasoverkapping' lezen.

Eigenschappen van onze veranda's.

Onze veranda's:

  • Worden altijd op maat gemaakt en door ons persoonlijk (gratis) ingemeten. Hierdoor sluit deze optimaal aan bij uw woning. 
  • Zijn van een zware kwaliteit aluminium.
  • Zijn leverbaar in de kleuren: RAL9001 (crème wit), RAL9010 (wit), RAL7016 (antraciet), RAL9005 (zwart) en RAL7039 (kwartsgrijs).
  • Zijn uit te voeren met polycarbonaat platen of met gelaagd 4.4.2. glas.
  • Zijn voorzien van een topkwaliteit poedercoating, waardoor uw veranda langer mooi blijft. Aluminium roest niet en gaat in normale omstandigheden een leven lang mee. Door de poedercoating zal de veranda zelfs na larenlang staan, slechts minimaal verkleuren.
  • Hebben een extreem stevige constructie, waardoor het mogelijk is om grote veranda's op slechts twee staanders te monteren. Hierdoor heeft de veranda dus vaak geen staander in het midden nodig waar u tegenaan kijkt of tegenaan kunt lopen.
  • Hebben dankzij het systeem een variabele montagehoek van 5 tot 21 graden. De norm bij polycarbonaat platen is 8 graden.

 

Wat kost een veranda inclusief montage?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Wij zijn geen voorstander van het benoemen van 'vanaf prijzen' op onze website, omdat dit u niets zegt over de prijs die u uiteindelijk gaat betalen.

Onze veranda's zijn maatwerk. De afmeting van uw tuin waar de veranda moet komen en uw keuze uit de verschillende opties zijn bepalend voor wat de veranda zal gaan kosten. 

Wij maken graag gratis én vrijblijvend een offerte voor u. U zit hiermee nergens aan vast. Zo heeft u meteen een helder en eerlijk beeld van wat het u zal gaan kosten.

Wilt u nog geen offerte aanvragen, maar heeft u wel een vraag aan ons?

Of wilt u een afspraak maken in onze showroom? 

Neem dan gerust contact met ons op.